Изложбата „Цветна пролет 2022“ се открива на 30 март в Панаира


Международен панаир Пловдив отваря врати за най-колоритната и свежа специализирана изложба „Цветна пролет“. Събитието ще се проведе от 30 март до 3 април 2022 година. То се фокусира върху новостите във флористиката, овощарството, озеленяването и ландшафтната архитектура. Изложбата се организира от 1998 г. и непрекъснато разширява своя обхват, за да даде възможност на фирми от различни браншове да се представят пред повече от 20 000 посетители.
„Цветна пролет 2022“ се реализира на площ от 5000 квадратни метра и представя богато разнообразие на цветя, овошки, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари. Специализирани градински центрове ще представят идеи за аранжиране на цветни кътове в дома, офиса, хотела или вилата. Фермерите и земеделските стопани ще открият богато разнообразие от сортови семена, плодни дръвчета и зеленчуков посадъчен материал. Широката продуктова гама включва традиционни и екзотични видове растения и разсади, билки и подправки, принадлежности за хоби градинарите.
„Цветна пролет 2022“ се завръща с много вдъхновяващи решения както за специалистите, така и за любителите на „зеления тренд“ в начина на живот.