ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ


Изграждане на дългосрочни взаимоотношения и добавена стойност за клиентите на New Holland в България.

ИНТЕРАГРИ България АД е един от водещите доставчици на самоходна земеделска техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги, с добре изградена мрежа от локации в цялата страна. Като лидер на пазара, компанията се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в своите продажбено-сервизни комплекси.
В стремежа си да задоволи всяка индивидуална потребност, като отговори максимално на нуждите на своите клиенти, през лятото Интерагри организира поредица от събития под наслова „Дни на отворените врати“, проведени в търговско-сервизните комплекси на компанията в градовете Русе, Стара Загора, Харманли и Пловдив (Граф Игнатиево).
За да бъде максимално полезна и ефективна, програмата на събитията е съобразена изцяло със спецификата и интересите на клиентите от региона. Така, например, поради огромния интерес, в градовете Русе и Стара Загора събитията са проведени в рамките на няколко последователни дни, под формата на майсторски класове за обмен на опит с ключови клиенти по програмата за усъвършенстване на уменията на операторите на комбайни New Hоlland Harvest Master и подобряване на ефективността при експлоатация на лозаро-овощарска техника на New Holland. В базата на Интерагри в гр. Харманли Дни на отворените врати са фокусирани върху представяне на портфолиото от лозаро-овощарска техника, включително и демонстрационен тест на уникалния по рода си гроздокомбайн BRAUD на New Holland, който наживо пред всички присъстващи доказа своята прецизност и мултифункционалност.
Последното от поредицата събития ще се проведе в базата на Интерагри в Граф Игнатиево, където фокусът е върху обсъждане наживо на новостите около марката и нуждите на клиентите. Част от темите на събитието са: предстоящият старт на продажбите на първия 100% трактор на метан T6 Methane Power, усъвършенстваните мощ, динамика и комфорт на T7 HD, иновациите при Гинес рекордьора сред комбайните CR Revelation и предимствата на автоматичната система Intelisense, представените премиерно на щанда на Интерагри на БАТА Агро през юни прикачни инвентари с марката New Holland – плугове, култиватори, сеносъбирачи и сеноразхвърлячи, косачки, както и още редица нововъведения в областта на обслужването и изграждане на добавена стойност за клиента.
Дни на отворените врати в Граф Игнатиево ще се проведе на 24 август и е отворено за всеки от региона на Пловдив и Пазарджик, интересуващ се от новостите в света на New Holland. Последвайте фейсбук страницата на ИНТЕРАГРИ за бъдещи събития, очакват ви много изненади!

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделеието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.

20210618_134215               MicrosoftTeams-image (61)            IMG_20210609_151750_resized_20210609_032931534

MicrosoftTeams-image (48)               viber_image_2021-06-28_09-42-16            Harmanli 1