ПОГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ВАШАТА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА ИЗГОДНО И НАВРЕМЕ


30% предсезонна отстъпка на оригинални резервни части за трактори и комбайни New Holland от ИНТЕРАГРИ

Факт е, че само оригиналните резервни части и консумативи гарантират правилната и икономична работа на земеделската техника. Затова можете да гарантирате спокойствието си, като поръчате оригинални резервни части за трактори и комбайни New Holland с 30% предсезонна отстъпка до 24 ноември 2023 г. Промоцията е валидна при 100% авансово плащане и минимална сума за поръчка на части 1000 лв. без ДДС след отстъпка и се отнася за определени групи резервни части, включващи уплътнения, филтри, стъкла, съединители, спирачки, мостове, хидравлика, части за комбайни, ремъци, лагери. За всеки, направил своята предсезонна поръчка на резервни части New Holland до 8 септември 2023 г., важи 10% отстъпка от масла AMBRA.

Сега е моментът да запишете час за сервизен преглед и да се погрижите за формата на вашия трактор или комбайн, така че да бъдат в пълна изправност и да дадат най-доброто от себе си на полето през предстоящия сезон. Сервизните техници на ИНТЕРАГРИ съветват как някои прости операции по поддръжката на вашия трактор или комбайн сега, ще допринесат за вашата по-висока производителност, максимална ефективност и безопасност на работа.

Запазете час за вашия предсезонен преглед на тел. 0700 46 666 или посетете най-близката до вас локация на Интерагри в страната, за да се възползвате от промоционалните условия за покупка на резервни части за вашия трактор или комбайн New Holland.  ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на New Holland за България, като предлага пълното портфолио от самоходна и прикачна техника на марката, оторизиран сервиз, оригинални резервни части с 12 търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна.

За повече информация тел. 0700 46 666, www.interagri.bg