Key Visuals DEC3_OK

New Holland кани фермерите на завладяващо изживяване на първото дигитално селскостопанско изложение YOUNIVERSE


• YOUNIVERSE – първото изложение на селскостопански машини в дигитална среда, проектирано от CNH Industrial, ще потопи посетителите си в различна реалност, давайки друга перспектива на най-новите си технологии и продукти.
• Дигиталното изложение ще се проведе от 9 до 18 април 2021 г. По време на 10-дневното дигитално събитие клиентите, фермерите и широката общественост ще могат да опознаят света на New Holland и да се „срещнат“ онлайн със специалистите на марката.

New Holland ще посрещне посетителите на дигиталното изложение YOUNIVERSE в собствения си брандиран виртуален щанд, където ще ги поведе на пътешествие из прогресивния свят на своите продукти и най-нови иновации чрез поредица виртуални образи. Много повече от събитие за излъчване на живо или шоурум, YOUNIVERSE ще предложи завладяващо, информационно-развлекателно изживяване като никое друго.
Шон Ленън, Вицепрезидент на New Holland за Европа, заяви: „Измислянето на нови начини за комуникация с нашата аудитория е от съществено значение, особено в момент, когато потребителското изживяване става все по-важно и възможностите за среща с нашите клиенти са силно ограничени от затваряния, ограничения за пътуване и отмяна на селскостопански изложения. Събитието YOUNIVERSE е вълнуващ нов начин за комуникация с нашите клиенти, които каним да се присъединят към нас във виртуалния свят на New Holland, където те могат да разгледат нашите продукти и да се „срещнат“ виртуално с експертите на New Holland.“
Завладяващо преживяване в света на New Holland
Посетителите ще могат да разгледат селекция от продукти в интерактивна фермерска среда, ще имат достъп до широка гама от мултимедийно съдържание, 3D симулации и пълни подробности за машините. Някои продукти ще бъдат изложени в специална шоу-зона на виртуалния свят YOUNIVERSE, с достъп до пълна информация.
Продуктите, представени в интерактивна селскостопанска среда, ще включват повече от 20 машини, като ще се акцентира и върху премиерите на New Holland: Big Baler 1290 в своя модел Packer; комбайнът CH7.70 Crossover Harvesting ™, тракторът T6.160 Dynamic Command; чисто новите колесни товарачи W170D и новите гами на машините. Тук също ще бъде представен и комбайнът-рекордьор CR10.90 Revelation, тежкотоварният трактор T7.315, както и първият метанов трактор в света T6.180 Methane Power, който ще се появи за продажба в офертата на New Holland до края на годината.
Излъчване на живо на New Holland с Карло Ламбро, Президент на марката New Holland
На 12 април от 19:00 ч. CET New Holland ще излъчи събитие на живо по специалния онлайн телевизионен канал YOUNIVERSE. Домакин ще бъде Карло Ламбро, Президент на марката New Holland, съвместно с британската телевизионна водеща Ники Шийлдс. Те ще водят събитието, като ще отразят последните новини от марката, като се фокусират върху новите продукти.
Ангажиращо съдържание, представено от експерти в бранша
Гостите на дигиталното изложение YOUNIVERSE ще имат също възможност да се „срещнат“ с експерти от бранша и да участват в ангажиращи уеб-семинари. Ексклузивни интервюта и основните речи ще бъдат излъчени по телевизионния канал YOUNIVERSE. Това ще включва съдържание, представено от експерти на компании, водещи земеделски институции като CEMA, DLG, и представители на земеделската индустрия.
Лесно достъпен както чрез интерактивен уебсайт, така и през всички мобилни устройства, YOUNIVERSE ще даде възможност на потребителите да останат свързани, като развиват своите професионални контакти.
Безплатната регистрация за YOUNIVERSE ще се отвори на 9 април 2021 г. на адрес: youniverse.cnhindustrial.com.
За повече информация се обърнете към официалния вносител на New Holland за страната ИНТЕРАГРИ България – тел. 0700 46 666, www.interagri.bg.

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделеието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.