ВРЕМЕ Е ЗА ИНВЕСТИЦИИ С ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ


Повече гъвкавост, сигурност и спокойствие за фермерите в страната

ИНТЕРАГРИ България е една от водещите фирми за внос и дистрибуция на агротехника в страната, единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR, CLEMENS и др. Компанията разполага със собствена търговско-сервизна мрежа от 11 локации и мобилен сервиз, като достига всяка точка на страната.

От години ИНТЕРАГРИ България разработва лизингови програми, съвместно с партньори – банки и производители, така че да предостави повече възожности за навременна инвестиция на клиентите си. Днес високоефективно и високопроизводително земеделие е постижимо единствено с високотехнологична и иновативна земеделска техника, с която фермерите трябва да разполагат в точния момент. Пред прага на есенно-зимния сезон на тежките обработки, ИНТЕРАГРИ предлага няколко линии за финансиране, които освен изгодни лизингови условия, включват и редица други предимства с добавена стойност за клиента.

ТРАКТОР NEW HOLLAND НА ЛИЗИНГ С ФИКСИРАНА ЛИХВА

От 1 август ИНТЕРАГРИ предлага покупка на всички гами трактори New Holland на лизинг с фиксирана лихва 1,95% годишен лихвен процент до 5 години срок на изплащане. Клиентите получават допълнителна сигурност и спокойствие с 3 години удължена гаранция на закупената техника и 15% отстъпка от сервизните услуги на целия машинен парк за периода на гаранция на закупената машина. Портфолиото на New Holland предлага широка продуктова гама трактори, от компактни и специализирани до най-мощните, оборудвани да се справят с всяко предизвикателство. Тракторите на New Holland са разработени с авангардни земеделски технологии, от иновативния трактор, задвижван с метан, до многобройни модели трактори, оборудвани с технология за прецизно земеделие (PLM™), те са готови да отговорят на всяко предизвикателство във фермата.

ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЛИЗИНГ НА ПРИКАЧНА ТЕХНИКА BEDNAR

BEDNAR e наложена и изключително добре приета на родния пазар чешка марка селскостопанска техника, специализирана в разработването на машини за обработка на почвата, засяване, торене и мулчиране. Тясната връзка на фирмата със селскостопанската практика прави BEDNAR FMT един от най-иновативните производители на земеделска техника, който разработва и произвежда машини с висока добавена стойност за крайните потребители. В отговор на клиентските очаквания, BEDNAR гарантира ниски разходи и висока производителност с по-висока работна скорост, за да направи бизнеса на земеделците рентабилен и високоефективен. BEDNAR работи с широка дилърска мрежа в цяла Европа, като от 2020 г. ИНТЕРАГРИ България АД е официален вносител и сервизен партньор на марката BEDNAR за страната.

С цел да улесни избора на земеделците в страната, до края на септември ИНТЕРАГРИ България предлага ключови модели от портфолиото на BEDNAR на лизинг при преференциални условия за финансиране с 0,95% годишна лихва до 5 години срок за изплащане. Клиентите, закупили прикачна техника BEDNAR след 1 август получават и 15% отстъпка от сервизни услуги за целия машинен парк, в рамките на гаранционния срок на закупената машина. Промоционалните условия са валидни за ограничен брой модели на BEDNAR и важат до изчерпване на наличностите.

В промоционалния списък от машини, могат да бъдат открити и някои от най-продаваните модели BEDNAR:  компактен дисков култиватор SWIFTERDISC, работещ с висока работна скорост до 15 км/ч., предсеитбен култиватор SWIFTER, опростен и лек, той комбинира до 7 работни операции в едно минаване, приложим както при конвенционални, така и при минимални обработки, чизел плуг TERRALAND за бърза и евтина обработка на почвата на дълбочина до 65 см., многофункционална сеялка OMEGA с дискова обработка на почвата, позволяваща засяването на различни видове култури, с широк обхват на сеитбена норма, подходяща както при конвенционална технология, така и с минимални обработки и възможност за торовнасяне.

ТЕЛЕСКОПИЧНИ ТОВАРАЧИ NEW HOLLAND TH НА ЛИЗИНГ

Само до края на август ИНТЕРАГРИ България предлага и мултифункционалните телескопични товарачи на New Holland TH на лизинг, с 0.95% годишен лихвен процент за 3 години срок на изплащане и 1.45% годишен лихвен процент до 5 години срок на изплащане. За всяка закупена машина след 1 август, клиентът получава и 15% отстъпка от цената на сервизните услуги за периода на гаранцията.

Повече от 20 години телескопичните товарачи New Holland продължават да предлагат ненадмината комбинация от производителност, надеждност и достъпна цена. Новата серия TH е представена от девет модела, с работен диапазон от шест до девет метра и варианти на оборудване Plus и Elite, за да се погрижат за различните нужди на нашите клиенти. 

Пълното портфолио на ИНТЕРАГРИ България можете да откриете на www.interagri.bg За връзка с търговец 0700 46 666