Запознайте се с новия по-мощен телехендлер GiANT GT5048



Запознайте се с новия компактен и ефективен телехендлер модел GT5048 от GiANT, надежден и подходящ помощник за изпълнение разнообразни операции във фермата, земеделското стопанство или строителството.

През изминалата година приключи оторизацията на Фарм Солюшън като официален представител за България на водещия производител на колесни товарачи за селското стопанство и строителството GiANT. Машините се отличават с изключителна подемна сила, отнесена към компактните габарити. Именно това е и водещото достойнство на машината, от където впрочем идва и името на бранда – Gigantic Ant или в превод „гигантска мравка“ –  машина за всяка задача.

Ефективността на машината се гарантира от по-мощен двигател от 50 к.с., с по-голям работен обем, по-висок въртящ момент при работа с по-ниски скорости и повече теглителна сила. Конструктивните решения предлагат комфорт при работа и висока ефективност с максимална работна височина от 4,80 м и повдигане на товари до 2.8 т.

Телескопичният товарач има хидростатично задвижване на всички колела, както и индустриални 8 – тонни оси с тежко планетарно задвижване и 100% блокаж на диференциала. Маневреността се гарантира от завиване на четирите колела и радиус от 120 см и три режима на завиване за достъп и работа в малки пространства. Габаритите и параметрите на машините я правят ненадмината в своя клас телехендлери до 2,0 м височина.

Сигурността и комфортът на модел GT 5048 за работа през цялата година и тежки метеорологични условия се осигуряват от кабина, отопление, климатик и комфортна седалка. Управлението на машината и операциите се извършват от многофункционален удобен джойстик и работно табло с прибори за следене параметрите на машината. Функционалността се гарантира от богата гама работни инструменти за всяка задача в фермата и стопанството.

По материали на Фарм Солюшън