КОНКУРС ЗА АВТОРСКИ ТВОРБИ НА ТЕМА: „РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ“


По случай Деня на Русенския университет (12 ноември) Ректорското ръководство организира КОНКУРС за авторски разработки на тема „РУСЕНСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ“.
За участие са поканени студенти и докторанти, като организаторите очакват оригинални авторски разработки в две категории: КРАТКО ВИДЕО / ФОТОКОЛАЖ по зададената тема.
Във всяка от двете категории ще бъдат раздадени предметни награди според преценката на компетентни журита. Наградите за отличените разработки ще бъдат връчени от ректора на Русенския университет – проф. д-р инж. Генчо Попов на 12 ноември. По преценка на организаторите най-добрите разработки ще бъдат публикувани в официалните страници на Русенския университет в социалните мрежи.
Творбите да се изпращат на vivanova@uni-ruse.bg в срок до 3 ноември 2024 г., включително. Необходимо е участниците да впишат трите си имена, специалността, в която се обучават, електронен адрес и телефон за контакт.
Критерии при оценяването на творбите: оригиналност, авторски принос /при установяване на плагиатство, съответната творба ще бъде дисквалифицирана/, съответствие с темата, въздействаща сила на разработката. Фотоколажите да са с мин. 300 dpi. Видеото да бъде до 2 мин. с мин Full HD резолюция. Файловете над 20 MB се изпращат чрез линк.

Очакваме Ви!