ИНТЕРАГРИ България е сред 100-те най-добри работодатели на България за 2024 г.


Компанията е отличена, заради постижения в посока развитие на таланти и създаване на благоприятна работна среда.

ИНТЕРАГРИ България е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2024 г. според ежегодния индекс на Career Show “Топ 100 най-добри работодатели в България”. Индексът цели да открои компаниите, постигнали отличия за резултатите си в развитието на човешките ресурси и работната среда в България.

ИНТЕРАГРИ България АД е една от водещите компании в страната за консултации и предлагане на самоходна земеделска техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги. От основаването си ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на земеделска техника с марката NEW HOLLAND за България. ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната мрежа на територията на цялата страна.

“Искаме да поздравим ИНТЕРАГРИ България за класирането в “Топ 100 най-добри работодатели в България”. За нас е чест, че можем да откроим работата на компанията в посока развитие и грижа за служителите.

Благодарение на водещите награди за най-добър работодател – Career Show Awards – имаме възможността да видим ежегодното развитие и инвестиране на работодателите в това да бъдат благоприятна среда за работа и развитие на своите екипи. Радваме се, че за поредна година можем да бъдем витрина на успехите в бизнес средата у нас.”, споделя Ованес Ованесян, съосновател на Career Show.

Забележителните постижения на ИНТЕРАГРИ България показват добавената стойност на участието в бизнес награди. С това се дава публичност на добрите практики на компанията, които са част от инвестицията в човешкия капитал и бизнес климата у нас.

Класацията “Топ 100 най-добри работодатели в България” за 2024 г. е съставена на база получените награди от престижния конкурс за най-добър работодател – Career Show Awards за последните 5 години. Припомняме, че през 2023 г.  ИНТЕРАГРИ България спечели награда за „ Най-добър работодател – сектор Земеделие“ в конкурса Career Show Awards 2023 год. 

Цялата класация можете да видите на уебстраницата на Career Show: careershow.bg/indexes/employer

Вижте отворените позиции за работа в ИНТЕРАГРИ България и кандидатствайте тук: Работа в ИНТЕРАГРИ (interagri.bg).