ПОВЕЧЕ ПОЛЗИ ЗА КЛИЕНТА ОТ ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ


Финансиране от 0,45% годишен лихвен процент и до 5 години удължена гаранция на половин цена

През 2023 г. ИНТЕРАГРИ България чества своята първа 10-годишнина, като въвежда редица нови услуги и предложения с повече ползи за своите клиенти. Когато говорим за „добавена стойност“ трябва да разбираме, че това е понятие, свързано с компании, ориентирани към повишаване качеството на клиентското преживяване, добавяйки повече предимства за клиента към продуктите и услугите, които стандартно се предлагат на пазара на земеделска техника. ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на самоходна и прикачна техника NEW HOLLAND, както и на редица брандове качествена и високоефективна прикачна техника от KINZE, BEDNAR, BRANTNER, Provitis, MacDon и др., предлагайки интегрирани решения за всяка област в земеделието, осигуряващи максимална ефективност и висока производителност. В стремежа си да отговори на индивидуалните потребности на клиентите, ИНТЕРАГРИ непрекъснато обогатява портфолиото от самоходна и прикачна техника, услуги и консултации за земеделието.
В отговор на клиентските потребности, от м. май всеки клиент може да закупи трактор NEW HOLLAND от ИНТЕРАГРИ при уникални за пазара преференциални условия на финансиране с 0,45% годишен лихвен процент за 5 години, с включени 2 безплатни технически обслужвания и 5 г. удължена гаранция на половин цена. Само до 30 юни клиентите на ИНТЕРАГРИ могат да финансират изгодно покупка и на зърнокомбайн New Holland с 0,95% годишен лихвен процент за 5 години срок на изплащане, до 5 години Удълженагаранция, включваща 3 г. безплатна + 2 г. на половин цена. Предоженията се отнасят за определени модели и лимитирани наличности, а това прави офертите наистина ексклузивни!
В допълнение през цялата 2023 г. всеки, закупил самоходна и прикачна техника от портфолиото на компанията, получава атрактивен пакет от допълнителни отстъпки БОНУС 10, включващ: 10% отстъпка от стойността на допълнително оборудване за закупената машина, 10% отстъпка от сервиз за закупената машина, 10% отстъпка от резервни части за закупената машина.
Последвайте фейсбук страницата на ИНТЕРАГРИ за всички новости и уникални предложения.
За повече информация: www.interagri.bg и 0700 46 666.