viber_image_2019-10-31_14-56-02

Шестима абсолвенти с отлични дипломи от Факултет „Горско стопанство“ получиха покана за работа в ИАГ


Шестима абсолвенти от Факултет „Горско стопанство“ получиха награди от Изпълнителна агенция по горите за отличен успех за целия период на следване в Лесотехническия университет. Покана за работа за Изпълнителна агенция по горите в Изпълнителна агенция по горите е отправена към тях от изпълнителния директор на ИАГ инж. Мирослав Маринов.

Зам. изпълнителният директор на ИАГ д-р инж. Ценко Ценов поздрави студентите, които днес получиха дипломите си за завършена образователно-квалификационна степен бакалавър и магистър във факултета. От името на инж. Мирослав Маринов – изпълнителен директор на ИАГ, той връчи поздравителен адрес, с който инж. Маринов пожела на абсолвентите да бъдат смели и дръзки в мечтите си, да си поставят високи цели за бъдещето като специалисти в горския сектор на България. „Днес Вие получавате своите дипломи като доказателство и заслужено признание за положения труд и усилия през изминалите години. Професията, която сте избрали не е лесна, но приемете всички трудности като предизвикателства, които да преодолявате.“

На официалната церемония в Лесотехническия университет дипломите си получиха 216 абсолвенти, завършили образователно-квалификационна степен бакалавър и магистър, трима професори, един доцент и осем са с образователна и научна степен „Доктор“.