НАЗ

Националната асоциация на земеделските производители организира Осми национален агро семинар


 

Надсловът на тазгодишния форум е „Зърнопроизводството на кръстопът?“

Националната асоциация на зърнопроизводителите за осма година организира Национален агро семинар. Ежегодният форум ще се проведе на 29 и 30 ноември 2018 г. в гранд хотел Пловдив, гр. Пловдив, под надслов „Зърнопроизводството на кръстопът“.

Престижното събитие ще събере сектора заедно с представители на публични органи, образователни институции, търговски и анализаторски компании, чуждестранни неправителствени организации, и др, съобщиха от НАЗ.

НАЗ отново залага на богата двудневна програма с дискусионни панели, споделяне на добри практики и презентации по най-важните теми и последните постижения при производството на зърнени и маслодайни култури. Изложбената зона ще позволи на всички гости да осъществят контакти с водещи компании – производители и вносители на продукти за растителна защита и подхранване, семена, земеделска техника, аналитична апаратура и софтуерни решения.

Официалното откриване на Осмия национален агро семинар ще започне с тържествено връчване на третата стипендия на НАЗ „Иван Генчев Танев“.

Генерален спонсор на тазгодишното издание е Агрополихим АД.