Interagri_CR8_80_Tier4B

Интерагри България отвори спешна телефонна линия по време на жътва за клиентите на New Holland


Официалният вносител на New Holland за България, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, отвори спешна телефонна линия по време на жътва за клиентите на New Holland. Компанията стартира кампания под наслов „Интерагри е винаги до вас!“, с която демонстрира своята ангажираност за комфорта на своите клиенти.

Сезонът на жътвата е един от най-съществените за бизнеса на фермерите – време, в което ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ е денонощно на полето, наравно със своите клиенти. Опитът на компанията от предишните години показва, че това е период, в който клиентите имат нужда от денонощна подкрепа. Затова през настоящия сезон на жътвата компанията се е погрижила за спокойствието и сигурността на всички собственици на комбайни New Holland. По време на жътва през месеците юни и юли се открива специална телефонна линия за спешни обаждания, защото ИНТЕРАГРИ напълно разбира очакванията на своите клиенти, за това че по време на жътва всяка минута има значение, житото не може да чака машината да бъде поправена или да бъде направена доставка на резервни части, която да отнеме повече от 24 ч. Така в активния сезон, компанията ще направи всичко възможно да осигури на своите клиенти обслужване 7 дни в седмицата в рамките на удълженото работно време през седмицата и уикенда – уникално предимство, което се предлага ексклузивно, само от ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ.

В името на сигурността и спокойствието на своите клиенти в сезона на жътвата, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ ще осигури навременна диагностика, направена с приоритет  и на място от висококвалифицирани експерти. Всички поръчки на резервни части по време на жътва ще се приемат с удължено работно време от 8:30 до 19 ч. през седмицата. Така ползата за клиента е огромна, т. като целият процес по поръчка и доставка на резервната част се ускорява и от ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ ще могат да гарантират доставка до 24 часа на всички резервни части, а не само за складови наличности. “Като част от предимствата, договорени специално със завода, добавяме и възможност за поръчки в събота и неделя, със специално работно време от 9 до 17 ч. Има опция и за заместващ комбайн при форсмажорни ситуации, когато повредата няма как да бъде отстранена навременно. С всичко това правим уверена стъпка по посока изграждане на доверени партньорски отношения с нашите клиенти, като сме помислили за комфорта и удобството им всяка минута по време на активния сезон на жътвата.“, добавя изпълнителният директор на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ г-н Даниел Минев.