ИНВЕСТИРАЙ В БЪДЕЩЕТО С ИНТЕРАГРИ


С условията на предсезонна поръчка на комбайни New Holland от ИНТЕРАГРИ България спестявате до 70 000 лева.

От години ИНТЕРАГРИ се фокусира върху изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, с цел да добави стойност към продуктите и услугите от портфолиото на компанията. Водени от стратегията си, с новата предсезонна кампания за поръчка на комбайни New Holland ИНТЕРАГРИ България предлага редица предимства на своите клиенти, като отговаря в максимална степен на нуждите на българския земеделец, т.че да управлява един успешен, ефективен и рентабилен бизнес.
Спестявате до 70 000 лв.
С пакетните предимства на предложението от предсезонната кампания за поръчка на комбайни New Holland клиентите на ИНТЕРАГРИ имат възможност да спестят до 70 000 лева, в зависимост от вида на машината, срока на финансиране, приложения годишен лихвен процент, пакета техническо обслужване и 3-годишната гаранция от New Holland, включени в офертата.
Уникално финансиране до 7 г.
В рамките на предсезонната кампания, само до 15 ноември, клиентите на ИНТЕРГАРИ могат да закупят комбайн New Holland на лизинг при специални и уникални за пазара условия на финансиране: 0% годишен лихвен процент за срок на финансиране до 4 години, 0,45% годишен лихвен процент за 5 години, 0,95% годишен лихвен процент от 6 до 7 години.
3-годишна гаранция от New Holland
В 3-те години гаранция се включват 1 година стандартна гаранция от New Holland плюс допълнителни 2 години, включващи услугите от „Пакет Задвижване“. С услугата клиентът на ИНТЕРАГРИ получава гаранция, че машината е обслужена по предписанието на производителя, прегледана е и се поддържа в добро състояние, което гарантира безпроблемната й работа, като същевременно спестява на земеделеца средства за непредвидени гаранционни ремонти.
Включени технически обслужвания за 3 години или 1800 моточаса
За да гарантира спокойствието на клиентите си, за всички предсезонни поръчки на комбайни New Holland, ИНТЕРАГРИ предлага безплатно за клиента всички технически обслужвания за период от 3 години или 1800 моточаса, което настъпи по-рано, като това спестява на клиентите разходите за техническо обслужване за този период. Не на последно място, машините обслужвани от оторизиран сервиз с оригинални резервни части запазват по-висока остатъчна стойност при продажба.
Като единствен официален вносител на NEW HOLLAND за страната, ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ гарантира качествено продажбено и следпродажбено обслужване в собствената търговско-сервизна мрежа на територията на цялата страна, сертифицирана по програмата за качество на обслужване TOP PARTNER на NEW HOLLAND.
За повече информация във връзка с предсезонната кампания за поръчка на комбайни можете да се обърнете към вашия регионален търговски представител www.interagri.bg или да се обадите на националния телефон на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ – 0700 46 666.